09 Mart 2022

Evde Sağlık Hizmetleri Kapsamında Verilen Sağlık Hizmetleri

Bayat Devlet Hastanesi evde sağlık hizmetleri hafta içi ve hafta sonları 08:00 - 17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Evde sağlık biriminin görevi: Hastalığın teşhisini koymak olmayıp, daha önce ilgili dal uzman hekimlerince konulan tanı ve planlanan tedavi çevresinde ev ortamında, muayene, tetkiki tahlil, tedavi, tıbbı bakım ve rehabilitasyon hizmetlerinin verilmesi, sağlık raporu ile belgelendirilen ilaçların reçete edilmesi, tıbbı cihaz ve malzeme kullanımına ilişkin raporların çıkarılmasına yardımcı olunmasını hizmetlerini kapsar.